Bokmagi

Jag har tidigare aldrig varit med om den här typen av läsupplevelse! Aldrig har en bok lyckats ackompanjera mitt liv så pass tonsäkert. Fält  tar det förflutna och människors påverkan av den till nya nivåer. Den rymmer existentiella dilemman och ifrågasätter kroppens förhållande till själen.

Så mycket att citera, att om jag ens började skulle det hela sluta med att jag citerade hela romanen.

Behöver jag säga: LÄS?



/Annika.


Fynd!

För ett par helger sen lyckades jag bokfynda på en loppis. Fick syn på en Ett öga rött-pocket och den var inte - hör och häpna - kantstött till min stora glädje! För endast 10 kronor blev den min.

Kort därefter råkade jag se ytterligare en Ett öga rött, fast inbunden. Som Khemirifantast ville jag givetvis fullända min samling och boken blev min för 1 krona(!!).

Även om jag fann två fynd kan jag meddela att bokutbudet i övrigt på loppisen bestod av det gamla vanliga, dvs. Marklund/Läckberg etc.


Höstnyheter

Vilka boknyheter och författarnamn bör uppmärksammas så här till hösten? Greider, Oates, Lotass, Westö? Eller ska duon Filip och Fredriks nya roman lyftas fram? Eller kanske Dan Browns nya?


Efterlyser: L.A. i skönlitteraturen

Jag är på jakt efter Los Angeles-skildrande böcker till mitt projektarbete. Än så länge har jag lyckats spåra författare som Fante, Buskowski, Frey, West, Braverman - men jag behöver fler!

   

/Annika.


RSS 2.0